Zo eenvoudig werkt het:

Stap 1: U vult een envelop met 3 stuks van elk soort van uw drukwerk wat u in de toekomst opnieuw zou willen bestellen (bijvoorbeeld, 3 vel briefpapier, 3 enveloppen, 3 mappen, 3 brochure enzovoorts).

Stap 2: Download hier het invulformulier en print het uit. Vul het zo volledig mogelijk in. Als er dingen niet bekend zijn geeft dat niet. Dat mag u dan gewoon open laten. Door onze vakkennis kunnen we ook zelf de ontbrekende informatie halen uit uw drukwerk.

Stap 3: Het invulformulier doet u ook bij uw drukwerk in de envelop.

Stap 4: Stuur vervolgens de spullen naar ons toe.

Stap 5: Voor deze stap hoeft u niets te doen. U ontvangt hierna, via de mail, geheel vrijblijvend, een offerte op maat zodat u gelijk uw voordeel kunt bepalen.

Stap 6: Voor deze stap hoeft u ook niets te doen, want Wim Jonkers Biedt naast het grote prijsvoordeel u ook het feit dat u niets te maken hebt met een complex verhaal van aanleverspecificaties waaraan digitale bestanden zouden moeten voldoen om goed drukwerk geleverd te kunnen krijgen.

 

Samen gaan we er wat moois van maken want:

  • Met de offerte ontvangt u ook een link. Met deze link stuurt u het beschikbare digitale materiaal met offertenummer(s) alvast naar ons toe. Ook al hebt u pas op termijn drukwerk nodig.
  • Ook al is het digitale materiaal niet compleet, en hebt u bijvoorbeeld alleen maar een logo, dat geeft niets, wij gaan hiervan, kosteloos, werkbare drukbestanden maken.
  • U plaatst de bestelling telefonisch, via de mail of via www.wimjonkers.nl en u geeft meteen ook het offertenummer aan.
  • Als u een bestelling plaatst wordt er vooraf een pdf drukproef en een orderbevestiging naar u gezonden.
  • U geeft akkoord op de proef, of u geeft eventuele wijzigingen nog aan. Bij wijzigingen ontvangt u nogmaals een proef.
  • Na akkoord op de proef wordt de productie in gang gezet en wordt uw drukwerk gemaakt en geleverd.
  • Naast uw drukwerk krijgt u ook een persoonlijk account met inloggegevens in onze webwinkel. Hierop wordt het bestelde product geplaatst en kunt u later heel eenvoudig het aantal en prijs bepalen en een (gewijzigde) herdruk bestellen.